علی احمدی محقق حوزه تطبیقی

کارشناس ارشد آموزش وپروش تطبیقی

علی احمدی محقق حوزه تطبیقی

کارشناس ارشد آموزش وپروش تطبیقی

۲ مطلب در شهریور ۱۳۹۵ ثبت شده است

پژوهشی در ارزشیابی توصیفی

علی احمدی[1]

 

چکیده:

ارزشیابی یکی از مهمترین مهارتهای لازم برای معلمان از ابتدا تا انتهای فرایند یاد دهی یادگیری  جهت آگاهی  ازمیزان یادگیری دانش آموزان  می باشد . روش تحقیق در این مقاله توصیفی و از نوع اسنادی می باشد و هدف از این مطالعه پژوهشی در حوزه ارزشیابی است که از نظر زمان اجرا و هدف به سه نوع ورودی ،مرحله ای و پایانی تقسیم می شود و دونوع کمی و کیفی دارد. تجربیات شخصی  در ارزشیابی  ورودی  و  ارزشیابی مستمر ارائه  شد. سپس به بحث در مورد  ارزشیابی  کیفی پرداخته شد.ارزشیابی کیفی-توصیفی شیوه ای از ارزشیابی پیشرفت تحصیلی و تربیتی است که اطلاعات لازم ،معتبر و مستند را برای شناخت دقیق و همه جانبه ی فراگیران ،در ابعاد مختلف یادگیری ،با استفاده از روشها و ابزار های مناسب ارزشیابی،همانندآزمون ها (به ویژه آزمون های عملکردی)پوشه کار ،مشاهدات در حول فرایند یاددهی یادگیری ،فراهم می نماید تا بر اساس تحلیل آن ها ،باز خورد های کیفی مورد نیاز ،برای کمک به یادگیری بهتر ، در فضای روانی- عاطفی مطلوب تر و در جهت رسیدن به سطحی از شایستگی ،ارائه گردد.درضمن توصیه هایی سودمند به معلمان در جهت ارائه بهتر و اثرگذارتربازخورد های توصیفی-عملکردی ارائه شده است.

کلید واژه ها :ارزشیابی،ارزشیابی  ورودی  و مستمر،ارزشیابی کیفی-توصیفی، بازخوردتوصیفی

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • علی احمدی


 روش های نوین در آموزش و پرورش تطبیقی

علی احمدی

Aliahmadi0211@gmail.com

 

چکیده:

پژوهش حاضر در مورد روشهای نوین درآموزش و پرورش تطبیقی است .در این پژوهش  تاریخچه ای از آموزش و پرورش تطبیقی به اختصار بیان شده است و به سیر تاریخی آموزش و پرورش تطبیقی نیز اشاره شده است. روش های  تحقیق مختلف درآموزش و پرورش تطبیقی  مورد بررسی قرار گرفته که می توان برای مثال روش استاندارد در آموزش و پرورش تطبیقی را نام برد که عبارتند از:

1-    روش های آماری

2-    روش های مطلق یا انتزاعی

3-    روش های مبتنی بر سایر نظام های مطالعاتی

4-    روش های مجاورتی

5-    روش های طبقه بندی شده

و در مورد هر کدام از این روش ها توضیحاتی ارائه گردید.جمع آوری اطلاعات از منابع اینترنتی و کتابخانه ای بوده و روش تحقیق در این مقاله توصیفی و از نوع اسنادی می باشد .هدف از این مطالعه بررسی روش های نوین در آموزش و پرورش تطبیقی است.

کلید واژه ها : روش های نوین ، سیر تاریخی،آموزش و پرورش تطبیقی

 

 

  • علی احمدی